„Cod roşu”: român arestat în Italia, pentru că a opus rezistenţă carabinierilor cu un ciocan şi o rangă

„Cod roşu”: român arestat în Italia, pentru că a opus rezistenţă carabinierilor cu un ciocan şi o rangă

Românul care a pus pe jar autorităţile din Italia după ce şi-a bătut sora şi a alergat-o cu un ciocan şi armele folosite împotriva carabinierilor; Foto lanuovaferrara it

Un român stabilit în Italia a pus pe jar autorităţile în momentul în care s-a făcut o plângere împotriva lui şi a opus rezistenţă lovind carabinierii cu o rangă şi un ciocan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile italiene au declanşat „Codul roşu” în urma unui apel primit la 112, din partea unei femei îngrozită de faptul că fratele ei vrea să o omoare, titrează publicaţia italiană „La Nuova Ferrara”
 
Carabinerii sosiţi la locul faptei, în Copparo, s-au confruntat cu un bărbat de 47 de ani, de origine română, care în final a fost arestat pentru violenţă în familie şi ultraj, potrivit jurnaliştilor italieni.
 
Totul a început, explică aceeaşi sursă, în data de 18 februarie când românul şi-a luat sora la bătaie. Apoi a alergat-o cu un ciocan. 
 
Trupele trimise de Centrul de operaţiuni au dat peste un bărbat extrem de agitat care încerca, cu o rangă şi un ciocan, să intre în casa în care se baricadase victima. 
 
Când au încercat să-l convingă să se liniştească, românul a reacţionat violent, opunând rezistenţă şi încercând să-i lovească pe carabinieri. 
 
Bărbatul a fost imobilizat şi arestat, după o primă încercare de a lovi carabinierii, înainte de a reuşi să pătrundă în locuinţă. 
 
După ce a fost calmată, românca a fost însoţită la camera de urgenţă din Cona, unde a fost diagnosticată cu diverse răni pentru vindecarea cărora va necesita şapte zile de îngrijiri medicale. 
 
Şi cum nu a fost primul episod de violenţă domestică de care bărbatul se făcea responsabil, sistemul judiciar a dispus, ca măsură preventivă, arestul preventiv până la finalizarea cercetărilor, pentru maltratare în familie şi opunerea de rezistenţă în faţa unui oficial public. 
 
Vă mai recomandăm şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările