Citiţi în noul săptămânal ADS Vâlcea: Mircia Gutău stă "de şase" în foişorul penitenciarului

Citiţi în noul săptămânal ADS Vâlcea: Mircia Gutău stă

Mircia Gutău, fostul primar al Râmnicului

Fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, e aşteptat de familie să se întoarcă din detenţie. După aproape un an şi jumătate de la condamnare, soţia sa a povestit pentru Adevărul ce face fostul edil-şef al oraşului în aşteptarea eliberării şi ce planuri are odată reîntors în oraşul pe care până nu demult l-a condus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe Mariana Gutău am găsit-o la biroul său notarial din centrul oraşului. Printre clienţii ce aşteptau la rând a acceptat să ne primească şi să ne povestească despre soţul ei, fostul primar al Râmnicului. „Ce să vă spun de Mircia, este bine şi aşteaptă eliberarea. Mulţi spun că ar trebui să se întoarcă acasă în august dar asta depinde de foarte multe lucruri. De procurori, de comisia ce va stabilii data eliberării, de orele de muncă pe care le face. Încearcă să lucreze cât mai mult pentru a-şi reduce din pedeapsă. Din câte mi-a povestit orarul său este unul destul de strict. El face pază la unul foişoarele închisorii de la opt dimineaţa la două după amiaza, şi apoi de la opt seara la două noaptea. Nu pare prea mult însă gândiţi-vă că viaţa în detenţie nu e atât de simplă, există apeluri la anumite ore", povesteşte Mariana Gutău.

CITIŢI ÎNTREAGA POVESTE ÎN NOUL SĂPTĂMÂNAL ADS VÂLCEA!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările