Cioban lovit de tren, noaptea, pe un câmp din Băbeni - Vâlcea, în timp ce încerca să-şi salveze animalele

Cioban lovit de tren, noaptea, pe un câmp din Băbeni - Vâlcea, în timp ce încerca să-şi salveze animalele

Accidentul s-a produs azi-noapte, pe un câmp, ciobanul a sărit în faţa trenului, ca să-şi salveze animalele, Foto: Adevărul

Un grav accident feroviar s-a produs aseară, 15 mai, în jurul orei 22.30, pe un câmp din afara localităţii Băbeni - judeţul Vâlcea. Un cioban în vârstă de aproximativ 45 de ani, a suferit grave leziuni după ce a fost lovit de un tren. O altă victimă a incidentului, o căpriţă, nu a supravieţuit impactului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul feroviar din judeţul Vâlcea s-a produs pe un câmp, într-un loc destul de izolat şi neiluminat. 

Din cauza întunericului, mecanicul de locomotivă l-a zărit pe cioban mult prea târziu. Când a fost găsit de salvatori, victima se zbătea între viaţă şi moarte. Ciobanul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea cu multiple traumatisme.

Nu se ştie deocamdată ce căuta omul, la acea oră din noapte pe câmp, pe calea ferată, dar se bănuieşte că încerca să-şi salveze animalele, fiindcă pe şine a fost descoperită şi o căpriţă moartă.

La faţa locului, au apărut mai mulţi ciobani. Salvatorii au fost nevoiţi să meargă pe picioare 300 de metri pe câmp, ca să poată să acorde primele îngrijiri rănitului.

Se fac în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul feoviar şi cine este de vină.

Vom reveni cu amănunte.
citeste totul despre: