UPDATE Cinci spanioli încarceraţi, într-un accident rutier pe Valea Oltului: o tânără a murit FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier pe Valea Oltului, în Robeşti - Câineni, judeţul Vâlcea, pe DN 7 cu cinci victime cetăţeni spanioli Foto Adevărul
Accident rutier pe Valea Oltului, în Robeşti - Câineni, judeţul Vâlcea, pe DN 7 cu cinci victime cetăţeni spanioli Foto Adevărul

Un grav accident rutier a avut loc vineri seara, 22 octombrie, pe DN 7, la Robeşti în judeţul Vâlcea, soldat cu mai multe victime, toate cetăţeni spanioli.

Update, ora 22.54 Circulaţia pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, a fost reluată pe ambele sensuri de mers, după aproximativ două ore şi jumătate de la producerea unui accident rutier în care o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte patru au suferit diverse leziuni.

Toate victimele erau tineri spanioli. Maşina în care se aflau a făcut a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus şi care transporta doi cai.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE VALEA OLTULUI CU CINCI SPANIOLI ÎNCARCERAŢI

Update, ora 22.35 Una dintre victime, o tânără spanioloaică, a decedat în urmă cu puţin timp, la spital, a anunţat Poliţia Vâlcea. Este vorba de M.A., de 22 de ani, care a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea, cu traumatism de stern şi traumatism abdominal. 

Accident rutier pe Valea Oltului cu cinci spanioli încarceraţi, pe DN 7 / E 81, la Robeşti în Câineni - Vâlcea

 

Update, ora 21:22 Din informaţiile furnizate de către reprezentantul ISU Vâlcea, reiese că patru dintre victime au fost transportate de echipajele SMURD sau SAJ (Serviciul Judeţean de Ambulanţă) la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Brezoi: un tânăr de 21 de ani, A.S., care a suferit un politraumatism, un traumatism abdominal şi un traumatism de coloană cervicală, o tânără de 20 de ani, A.A., cu un traumatism cranio-facial minor, acuzând durere la piciorul stâng, o altă tânără de 21 de ani, B.T.,  cu traumatism de bazin anterior, la glezna dreaptă şi torace anterior, şi un alt tânăr de 20 de ani, M.G., cu traumatism de bazin şi un altul la gamba dreaptă. 

O singură victimă, M.A., de 22 ani, a fost transportată de echipajul SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea în stare gravă, cu traumatism de stern şi abdominal.

Update, ora 21:15 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Sandra Bălteanu, a anunţat că circulaţia pe Valea Oltului, între Vâlcea şi Sibiu, a fost reluată pe un sens de mers, la o jumătatea de oră de la anunţarea accidentului rutier produs în comuna Câineni.

 - ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Coliziunea dintre o dubiţă şi un autoturism a avut loc la km 224 al DN 7 / E 81, în Robeşti - Câineni. 

Toate victimele provin din autoturismul înmatriculat în Spania, fiind cetăţeni spanioli, potrivit informaţiilor furnizate de către autorităţi. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a precizat că aceştia au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale vehiculului în care se aflau. 

La intervenţie ISU Vâlcea a trimis un echipaj ASAS - autospecială pentru stingere cu apă şi spumă, două echipaje SMURD, trei echipaje SAJ şi un echipaj de la descarcerarea grea.

„Pentru moment, traficul este blocat total.  Conducătorii auto au permise de conducere valabile şi nu au consumat alcool”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vâlcea. 

„Persoanele aflate în autoturism sunt de naţionalitate spaniolă, în număr de cinci. Toate necesită îngrijiri medicale. În dubă sunt două persoane care nu necesită îngrijiri medicale. Aceasta transporta două cabaline”, au menţionat şi reprezentanţii ISU Vâlcea. 

Vom reveni cu amănunte. 

Vă mai recomandăm şi:

Gigi Becali, pus la colţ de biserică: nu are dreptul să interzică accesul femeilor în mănăstire FOTO

O adolescentă, agresată sexual în apropierea liceului, în plină zi, pe o alee

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite