Carambol cu patru maşini, cu scurgeri de combustibil pe carosabil FOTO

Carambol cu patru maşini, cu scurgeri de combustibil pe carosabil FOTO

Carambol în faţa Catedralei din Ostroveni în Râmnicu Vâlcea cu patru maşini şi scurgeri de combustibil pe carosabil Foto Adevărul

Patru maşini au intrat în coliziune vineri seara, 20 noiembrie, în faţa catedralei din cel mai mare cartier al reşedinţei de judeţ, Râmnicu Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zona în care s-a produs evenimentul rutier este extrem de tranzitată după ce municipalitatea a decis să mute mare parte din trafic din zona centrală a oraşului în cea periferică.
 
Locul unde a avut loc carambolul este chiar în faţa unei catedrale, la ieşire dintr-un sens giratoriu, unde există o trecere de pietoni şi semafoare. 
 
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru din Râmnicu Vâlcea au transmis că nu există victime cu leziuni grave, dar a fost nevoie de prezenţa forţelor de intervenţie din cauza scurgerilor de combustibil pe carosabil. 

Pompierii militari s-au deplasat la faţa locului pentru „înlăturarea efectelor unui accident rutier în Râmnicu Valcea, în sensul giratoriu de la Catedrala Ostroveni, unde au fost implicate patru autoturisme. Nu sunt anunţate victime sau persoane încarcerate. Pompierii intervin cu un ASAS - o autospecială pentru stingere cu apă şi spumă - pentru asigurarea măsurilor PSI - protecţie şi securitate în incendii -, deoarece sunt scurgeri de combustibil pe carosabil”. 
 
Carambol în faţa Catedralei din Ostroveni în Râmnicu Vâlcea cu patru maşini şi scurgeri de combustibil pe carosabil Foto Adevărul

După construirea unui nou bulevard  (Dem Rădulescu) şi a unor bretele la pasajul peste calea ferată (de pe Tudor Vladimirescu), bulevardul (Tineretului), cel pe care a avut loc incidentul rutier, a devenit extrem de aglomerat, mai ales dimineaţa şi seara, când se circulă bară la bară. 
 
Bulevardul Dem Rădulescu face legătura cu şoseaua sudică de centură a oraşului (DN 64). Bretelele fac legătura cu centrul oraşului, pe deoparte - şoferii nemaifiind nevoiţi să stea la barierele de cale ferată care împarte oraşul în două, şi pe de altă parte cu şoseaua de centură - parte din DN 7 / E 81.  
 
Evenimentul de vineri seara a paralizat circulaţia în zonă, artera fiind o legătură importantă cu restul oraşului, dar şi cu şoselele de centură, ocolitoare ale reşedinţei de judeţ.
 
Vă mai recomandăm şi: 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările