Camioanele de mare tonaj nu au voie să circule, de Ziua Unirii Principatelor, pe Valea Oltului

Camioanele de mare tonaj nu au voie să circule, de Ziua Unirii Principatelor, pe Valea Oltului

Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului de Ziua Micii Uniri Foto Adevărul

Duminică şi luni, 23 şi respectiv 24 ianuarie, circulaţia vehiculelor rutiere cu masă totală mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la ora 16,00, a zilei de duminică, 23 ianuarie şi pe tot parcursul zilei de luni, 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, atât pe Valea Oltului cât şi pe Dealul Negru, în judeţul Vâlcea, este restricţionată circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane. 
 
Anunţul a fost făcut de către reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea care au precizat că nerespectarea acestor restricţii constituie sancţiune contravenţională pentru conducătorii auto care încalcă interdicţia temporară de circulaţie pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea. În acest caz, riscă amenzi cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei, potrivit O.G. nr. 43/1997.
 
„Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe arterele rutiere şi, în principal, pe DN 7 / E 81, pentru fluidizarea traficului rutier şi totodată pentru verificarea respectării restricţiilor impuse, obiectivele activităţilor ce urmează a fi desfăşurate fiind siguranţa tuturor participanţilor la trafic şi prevenirea evenimentelor rutiere”, a precizat Georgiana Stancu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Vâlcea.
 
Restricţiile de circulaţie sunt instituite potrivit prevederilor ordinului MT nr.1249-132 /2018, conform anexei nr. 1.
 

Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările