Bătrân sfâşiat  de maidanezi pe un câmp de la marginea oraşului. În aceeaşi zonă a fost găsit şi un schelet uman

Bătrân sfâşiat  de maidanezi pe un câmp de la marginea oraşului. În aceeaşi zonă a fost găsit şi un schelet uman

FOTO Arhiva Adevarul

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp din cartierul Copăcelu. Legiştii au stabilit că vâlceanul a murit din cauza muşcăturilor de câini.

Potrivit publicaţiei Ziarul de Vâlcea, tragedia s-a întâmplat în seara zilei de 26 februarie 2016, în apropierea fostului Agrosem. Trupul neînsufleţit al vâlceanului a fost găsit sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9.00. În aceeaşi zi, rudele bărbatului au mers la Poliţie pentru a-l declara dispărut. Potrivit analizei preliminare a medicilor din cadrul Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, bătrânul a murit în chinuri groaznice, din cauza  hemoragiei externe, pe trupul acestuia fiind identificate mai multe plăgi. Se pare că bărbatul a fost atacat nu de un singur caine, ci de o haită de maidanezi care s-a aciuat pe proprietatea unui afacerist din zonă. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate în prezent de către un procuror  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, dar afaceristul care ar trebui să aibă grijă de animale nu a fost luat la întrebări până în acest moment. Situaţia este cunoscută şi de conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea, care spune însă că nu poate interveni atâta timp cât animalele se adăpostesc pe proprietate privată.

Scheletul unei femei,  găsit în aceeaşi zonă

Se pare că bătrânul nu a fost singura victimă a maidanezilor de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea, în data de 28 noiembrie 2015 fiind găsit în apropiere şi un schelet uman. Potrivit Poliţiei, osemintele  au aparţinut unei femei de 65 de ani din Ocnele Mari. Femeia a plecat pe propriile-i picioare la nişte rude din zonă într-o joi seara, dar până sâmbătă seara din ea au mai rămas doar oasele. Poliţia a deschis şi atunci un dosar penal, însă cercetările bat pasul pe loc din cauza faptului că medicii nu au putut stabili ce anume a provocat moartea acesteia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: