Alin Voiculeţ a fost suspendat din funcţia de director al CAS Vâlcea

Alin Voiculeţ a fost suspendat din funcţia de director al CAS Vâlcea

Alin Voiculet (foto dreapta conduce CAS Valcea din 2009. Foto arhiva Adevarul

Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vâlcea, Alin Voiculeţ, a fost suspendat din funcţie joi. Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) va organiza concurs pentru ocuparea postului la începutul anului viitor.

Conducerea CNAS a dispus joi, 1 octombrie 2015, suspendarea din funcţie a directorilor caselor judeţene de sănătate din întreaga ţară, ca urmare a introducerii de noi indicatori de performanţă. Noii indicatori modifică cu peste 50 % postul suspendat, astfel că toţi cei care doresc să revină pe funcţie trebuie să se înscrie la concurs. 

Printre directorii suspendaţi se numără şi directorul CJAS Vâlcea. Contactat telefonic, Alin Voiculeţ a precizat că a fost delegat să conducă instituţia până săptămâna viitoare, când va semna un contract pe perioadă determinată. Cel mai probabil, interimatul nu va depăşi trei luni, CNAS urmând să organizeze un concurs pentru ocuparea funcţiei la începutul anului 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările