Alegeri europarlamentare 2014. Sute de turişti au votat pe liste suplimentare în staţiunea Călimăneşti

Alegeri europarlamentare 2014. Sute de turişti au votat pe liste suplimentare în staţiunea Călimăneşti

Alte 750 de turisti au votat in sectiile din statiunea Baile Olanesti. Foto arhiva Adevarul

Biroul Electoral Judeţean Vâlcea a suplimentat cu 400 numărul buletinelor de vot în secţia 141, din staţiunea Călimăneşti-Căciulata.

Ştiri pe aceeaşi temă

La această secţie au votat până la ora 13.30 peste 400 de turişti aflaţi la tratament sau în tranzit. Având în vedere numărul mare de votanţi, preşedintele secţiei 141 a cerut o suplimentare a numărului de buletine. Potrivit Lidiei Vilău, purtător de cuvânt al BEJ Vâlcea,  aici au fost transferate alte 400 de buletine de vot de la secţia 143, din satul Jiblea. 

Şi în staţiunea Băile Olăneşti se înregistrează o prezenţă bună la vot. Conform primarului Sorin Vasilache, jumătate din cei 1 500 de turişti cazaţi în staţiune au fost deja la vot. În schimb, localnicii nu s-au înghesuit la urne, până la ora 16.00, doar 900 de persoane au mers să-şi aleagă reprezentanţii în Parlamentul European. 
 Până în prezent, în judeţul Vâlcea nu a fost semnalat turism electoral, pe toate drumurile judeţene şi naţionale din Vâlcea fiind instituite filtre ale Poliţiei Rutiere. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: