UPDATE FOTO VIDEO Accident cu şapte victime, dintre care două decedate, lângă ştrandul din Băile Govora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini de la accidentul din Băile Govora cu 6 victime, dintre care una decedată, Foto: Adevărul
Imagini de la accidentul din Băile Govora cu 6 victime, dintre care una decedată, Foto: Adevărul

Luni după-amiaza, un accident soldat cu şase victime s-a produs în staţiunea balneoclimaterică Băile Govora din judeţul Vâlcea. Potrivit primelor informaţii, jumătate dintre victime aveau nevoie de Descarcerare.

GALERIE FOTO 

Update, ora 15.00 Reprezentanţii ISU Vâlcea au confirmat faptul că accidentul de la Băile Govora s-a soldat cu şapte victime. Din nefericire, două dintre acestea, o femeie şi un bărbat, au decedat în urma impactului.

Pentru ambele s-au încercat manevre de resuscitare. Alte patru „sunt conştiente şi au fost preluate pentru transportul la unităţi spitaliceşti”, au mai declarat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea au preluat o parte dintre victime, iar SMURD-ul un adult şi un copil care avea răni uşoare, fiind însoţit de un membru al familiei până la Unitatea de Primiri Urgenţe din Râmnicu Vâlcea. 

ISU a mai transmis că pe lângă acestea a mai fost un copil care a fost transportat la UPU de către rude.   

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au transmis că una dintre maşinile implicate era un BMW. Acesta transporta trei adulţi şi un minor. Pasagerul din dreapta faţă a murit.

În cealaltă maşină, un Volkswagen Passat erau alte trei persoane. O femeie aflată pe bancheta din spate se află pentru victimele care şi-au pierdut viaţa. Restul au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.  

- ŞTIREA INIŢIALĂ -

Cum evenimentul este în desfăşurare, la ora la care publicăm materialul, este foarte posibil ca pe parcurs datele despre eveniment să se schimbe, fiind într-o continuă dinamică.

Potrivit primelor informaţii, în urma coliziunii dintre două maşini, produsă lângă ştrandul din Băile Govora, şase persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Pentru trei dintre acestea a fost solicitată Descarcerarea.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD Băile Govora şi Descarcerare Grea din Râmnicu Vâlcea, alături de patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite