UPDATE FOTO Accident rutier pe DN 7, Dealul Negru, în Vâlcea. Două persoane au murit, iar alte trei au suferit grave leziuni

UPDATE FOTO Accident rutier pe DN 7, Dealul Negru, în Vâlcea. Două persoane au murit, iar alte trei au suferit grave leziuni

Accident de circulaţie produs pe DN 7, pe Dealul Negru, în judeţul Vâlcea, Foto: Adevărul

În această seară, pe una din cele mai tranzitate artere rutiere din România, DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, s-a produs un grav accident de circulaţie. Evenimentul s-a soldat cu cinci victime, din care una a decedat. Traficul rutier, la ora 23:00, al serii de 21 iunie, era blocat, după mai bine de o oră de la producerea evenimentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, Una dintre victimele care şi-a găsit sfârşitul pe drumurile naţionale din Vâlcea este un fost prefect de Sibiu şi Neamţ, Ilie Mitea, iar celălalt era om de afaceri din Ardel, patronul cafenelei Naf Naf, din Sibiu - Ioan Romiţan. 

Update, ora 23.45. Poliţia Vâlcea a anunţat că încă una din cele cinci victime iniţiale ale accidentului de joi seara de pe DN 7, Dealul Negru, a murit.

Ambele persoane care şi-au pierdut viaţa se aflau în Fordul condus regulamentar.

Între timp, traficul în zonă a fost reluat.

- Ştirea iniţială - 

În urma accidentului de la Milcoiu, de pe Dealul Negru, din judeţul Vâlcea, una din cele cinci victime a rămas încarcerată.

La faţa locului s-au deplasat trei maşini de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea şi una de la Descarcerare. 

Potrivit celor de la IPJ Vâlcea, în zonă se traficul a fost blocat total, motiv pentru care s-au format cozi kilometrice pe drumul naţional dintre Sibiu şi Piteşti.

Una dintre victime a decedat. Incidentul s-a petrecut la ora 21:45, la km 161 + 200 m. Din primele informaţii reiese că un Volkswagen ce se deplasa spre Piteşti s-a înscris în depăşirea unui tir. Pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu un Ford. 

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto dn Ford şi rănirea gravă a altor patru persoane. 

În accident au fost implicate ambele autoturisme, precum şi tirul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Depășirea unui tir a dus la moartea unui șofer nevinovat și rănirea altor patru persoane, Foto: Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Depășirea unui tir a dus la moartea unui șofer nevinovat și rănirea altor patru persoane, Foto: Adevărul
  • Foto: Adevărul
  • Foto: Adevărul
Distribuie imaginea
citeste totul despre: