Şoferul Mercedesului care a retezat o pompă de benzină a încercat să evite un conducător neatent care „i-a tăiat faţa”

Şoferul Mercedesului care a retezat o pompă de benzină a încercat să evite un conducător neatent care „i-a tăiat faţa”

Pompierii au intervenit pentru a evita explozia la o staţie de benzină din Drăgăşani

Incidentul a avut loc la o staţie de benzină de la intrarea în municipiul Drăgăşani dinspre Râmnicu Vâlcea. Pompierii au îndepărtat pericolul, din incident fiind distrusă pompa şi avariat autoturismul.

La o staţie de benzină din municipiul Drăgăşani a existat pericol de explozie după ce şoferul unui Mercedes a intrat în pompă şi a distrus-o. „Incidentul a fost anunţat azi, 31 august, la ora 12,19. Benzina s-a împrăştiat, iar în zonă au fost pompierii militari care au izolat zona. Acum pericolul a trecut!", a spus agentul principal Octavian Fulger State, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. „Din primele noastre verificări rezultă că şoferul unui Mercedes a vrut să evite un alt autoturism al cărui conducător auto a virat stânga fără să se asigure şi a intrat în staţia de benzină, pe care a distrus-o. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu alcooltestul şi nu rezultă că ar fi consumat băuturi alcoolice. Şoferul care a intrat în staţia PECO avea dovadă de circulaţie asupra lui, prelungită de Parchetul din Slatina", a spus cms. şef Ion Ridichie, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea.
Conducătorul în vârstă de 43 de ani al unui Renault, cu numere de Cluj, dar care locuieşte în oraşul Drăgăşani este cel care a „tăiat faţa” Mercedesului. El nu s-a asigurat când intenţiona să intre în staţia PECO, iar celălalt şofer, al Mercedesului, un tânăr de 26 de ani, din Drăgăşani, a virat şi a lovit pompa de benzină în încercarea de a evita impactul cu autoturismul care i-a apărut în faţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările