Întrerupt mai bine de două ore, în urma unui accident, traficul a fost reluat pe Valea Oltului

Întrerupt mai bine de două ore, în urma unui accident, traficul a fost reluat pe Valea Oltului

Accident pe Valea Oltului, la Câineni - Vâlcea, Foto: Adevărul

Circulaţia rutieră a fost întreruptă total în această seară de 15 mai, pe Valea Oltului, în localitatea Câineni, timp de două ore, în urma unui accident de circulaţie. Evenimentul în care au fost implicate trei vehicule s-a soldat cu trei răniţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grav acccident rutier s-a produs în această seară pe DN 7 / E 81, la km 230 din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea.

 
Un tir care se îndrepta spre Sibiu a derapat într-o curbă şi a acroşat un autoturism care se deplasa pe sens opus. Potrivit primelor cercetări, viteza era mult prea mare având în vedere condiţiile de drum - carosabil umed. Şoferul unui alt autovehicul care circula în urma maşinii acroşate, a fost luat prin surprindere şi nu a avut timp să frâneze, intrând sub tir. 
 
Din fericire, nimeni nu şi-a pierdut viaţa în urma acestui carambol. Au existat trei victime, care au suferit diverse leziuni, din ambele maşini. 
 
Cum tirul s-a pus de-a curmezişul şoselei, traficul a fost blocat timp de două ore, pe ambele sensuri, apoi reluat doar pe un fir, până s-a reuşit degajarea şoselei. 
 
 
Cele trei victime rezultate în urma acestui accident sunt conştiente şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri. Tirul se îndrepta spre Arad. Celelalte două maşini - una mergea despre Dolj, iar cealaltă era înmatriculată cu numere de Germania.
 
În zonă se circulă acum normal. Având în vedere condiţiile meteo-rutiere, Vâlcea fiind printre judeţele care se află sub atenţionare de cod galben de ploi şi vânt, Poliţia atrage atenţia şoferilor să circule prudent.
citeste totul despre: