3000 de oameni s-au înghesuit să-şi găsească un loc de muncă la ultima bursa organizată de AJOFM Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In Valcea erau vacante la sfarsitul saptamanii trecute peste 900 de locuri de munca. FOTO AJOFM
In Valcea erau vacante la sfarsitul saptamanii trecute peste 900 de locuri de munca. FOTO AJOFM

3000 de vâlceni s-au prezentat la ultima bursă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). Dintre aceştia, doar 41 au fost selectaţi pe loc de angajatori.

La bursă s-au prezentat 72 de angajatori care au pus la dispoziţia şomerilor 604 locuri de muncă în construcţii (dulgheri, zidari, faianţari, muncitori necalificaţi, ingineri constructori, instalatori, fierari – betonişti), industria textilă (confecţioneri textile, operatori confecţioneri, confecţioneri – asamblori, cusători piele, croitori), alimentaţie publică (ospătari, bucătari, lucrători bucătărie, barmani, cofetari, operatori comerciali) şi turism (personal hotelier, asistenţi medicali BFT, recepţioneri, cameriste, muncitori necalificaţi în restaurante). 

Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite 34 de locuri de muncă: ingineri reţele calculatoare, economişti, directori unitate fast food, designeri publicitari, director hotel, medici BFT.

Dintre cele 3000 de persoane care au încercat să se angajeze, doar 41 au primit repartiţie la bursă, iar alte 1250 de persoane vor susţine în aceste zile la un interviu sau o probă de lucru. În total, la nivelul judeţului Vâlcea erau vancate vineri, 24 aprilie, peste 900 de locuri de muncă. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite