1 Mai cu mici şi bere în Râmnicu Vâlcea

1 Mai cu mici şi bere în Râmnicu Vâlcea

Primăria a amenajat trei locuri pentru grătare. Foto arhivă Adevărul

Râmnicenii care nu şi-au permis să plece în minivacanţa de 1 Mai vor ieşi la un picnic cu mici şi bere în locurile special amenajate de primărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrecăreţii pot merge în zona amenajată lângă lacul Ostroveni sau pe izlazul de la Malul Alb. În Ostroveni, primăria a rezolvat încă de anul trecut problema locurilor de parcare, iar în zonă s-au construit vetre pentru grătare şi foişoare din lemn. 

În acest an, râmnicenii pot încinge grătarele fără probleme şi în zona lacului de acumulare din nordul municipiului. Primăria nu percepe nicio taxă celor care ies la iarbă verde. Cetăţenii sunt sfătuiţi însă să nu arunce gunoiul la întâmplare pentru că riscă amenzi. 

Cei care preferă să îmbine utilul cu plăcutul, se pot relaxa şi trata în aceste zile în  Salina Ocnele Mari. Obiectivul turistic poate fi vizitat zilnic între 10.00 şi 17.00, tariful de intrare fiind de 17 lei pentru adulţi şi de 8 lei pentru copii şi studenţi. În salină au fost amenajate mai multe terenuri de minifotbal, tenis şi locuri de joacă pentru cei mici. 

De asemenea, râmnicenii care vor să-şi petreacă timpul liber la piscină, sunt aşteptaţi în staţiunile Călimăneşti-Căciulata şi Govora. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: