Zece elevi s-au intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce se aflau la şcoală. A fost solicitat ajutorul Ambulanţei

Zece elevi s-au intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce se aflau la şcoală. A fost
solicitat ajutorul Ambulanţei

Elevii de la şcoala Rareş Vodă din Ploieşti ar fi fost intoxicaţi cu gaze de la o centrală termică FOTO Arhivă Adevărul

Medicii de la Ambulanţa Prahova şi un echipaj de la ISU au fost solicitaţi, vineri, să intervină la şcoala Rareş Vodă din Ploieşti, unde zece copii, elevi în clasele a V-a şi a VI-a, acuzau stări de rău. Din primele informaţii, copiii ar fi fost intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 15.04: O echipă a Distrigaz, solicitată la şcoală, a făcut verificări la centrală şi a confirmat că nu sunt scăpări de gaze. Pe de altă parte, medicii au decis ca niciunul dintre cei zece elevi care acuzau o stare de rău să nu meargă la spital.

Conform Biroului de Presă al ISU Prahova, cei zece copii prezintă dureri de cap, ameţeli şi vărsături. Se suspectează că simptomele elevilor ar putea fi provocate de scăpări de gaze de la centrala termică.

La unitatea şcolară s-au deplasat echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, dar şi o ambulanţă SMURD. Elevii sunt evaluaţi la faţa locului, iar medicii urmează să stabilească dacă pacienţii trebuie transportaţi la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările