Violator de copii din Ploieşti, condamnat din nou la închisoare pentru că a jignit în instanţă un magistrat

Violator de copii din Ploieşti, condamnat din nou la
închisoare pentru că a jignit în instanţă un magistrat

Marius Frumuzache este deja condamnat definitiv în dosarul de viol

Marius Costin Frumuzache, un tânăr din Ploieşti condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol şi tentative de viol asupra unor fetiţe, a primit o nouă pedeapsă cu închisoarea. Bărbatul a fost găsit vinovat pentru încălcarea solemnităţii şedinţei după ce a jignit în timpul şedineţi de judecată un magistrat.

Judecătoria Ploieşti l-a găsit vinovat pe Marius Frumuzache pentru infracţiunea de încălcare a solemnităţii şedinţei de judecată şi l-a condamnat la încă trei luni de închisoare.

Surse judiciare au declarat pentru ”Adevărul” că Marius Frumuzache a jignit un magistrat în timpul unei şedinţe de judecată în care ceruse revizuirea sentinţei sale. Potrivit surselor citate, Frumuzache i-ar fi spus judecătoarei că ”simte repulsie faţă de el şi este frustrată pentru că şi ea şi mama ei au fost violate”, arată sursele menţionate anterior.

Comportamentul indecent în sala de judecată este considerat faptă penală, astfel că pe numele lui Marius Frumuzache a fost deschis un nou dosar penal pentru încălcarea solemnităţii şedinţei. Codul Penal în vigoare prevede că ”întrebuinţarea de cuvinte ori gesturi jignitoare sau obscene, de natură să perturbe activitatea instanţei, de către o persoană care participă sau asistă la o procedură care se desfăşoară în faţa instanţei, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”.

Dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi a fost deferit justiţiei în data de 23 martie 2018.

În total Marius Frumuzache mai are de stat în spatele gratiilor 14 ani şi o lună. Cea mai mare parte a pedepsei a fost dată în cazul de viol şi tentative de viol.

Marius Frumuzache este tânărul care a îngrozit Ploieştiul, în vara anului 2011, fiind acuzat că a violat o fetiţă în vârstă de zece ani şi a atacat alte două minore pe care a vrut să le violeze.

Pe lângă faptele de viol şi tentativă de viol asupra unor minore, Frumuzache a mai fost găsit vinovat şi pentru pornografie infantilă, pentru această faptă fiind condamnat la şase ani de închisoare.

El a fost condamnat definitiv, în 2012, la 16 ani de închisoare cu executare şi la plata unor daune morale către victime în valoare de 200.000 de lei în total.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: