VIDEO Tânără schingiuită de partenerul de viaţă. Scenele de o violenţă extremă, filmate de bărbat şi postate pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul de 20 de ani şi tânăra pe care a bătut-o cu sălbăticie FOTO Facebook
Agresorul de 20 de ani şi tânăra pe care a bătut-o cu sălbăticie FOTO Facebook

Imagini de o violenţă extremă, în care o adolescentă este chinuită de către partenerul ei au fost postate chiar de către bărbat pe Facebook. Fata a fost filmată în timp ce se afla în cadă plină de sânge, dar şi când prietenul ei îi spărgea un pahar în cap.

UPDATE: Victima şi agresorul locuiesc împreună de câteva luni într-o garsonieră situată în cartierul Vest din Ploieşti. Fata, care abia a împlinit 18 ani, este de fel din judeţul Buzău. Cei care îi cunosc spun despre ei că ar fi consumatori de droguri, iar bărbatul îşi obligă partenera să înteţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi contra cost. 

Gabriel Robert, un bărbat de 20 de ani din Ploieşti, a fost reţinut vineri seară, 30 noiembrie, de către poliţiştii din Prahova. Poliţia a demarat o anchetă imediat ce una dintre cunoştinţele victimei a sesizat autorităţile. Bărbatul este acuzat de violenţă în familie şi de violarea vieţii private. Acesta urmează să fie prezentat, sâmbătă 1 decembrie, instanţei penale a Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.

În imaginile de o violenţă extremă, dar care au fost postate pe Facebook chiar de către agresor, se poate vedea cum fata este schingiuită de către iubitul ei. Într-unul dintre filme, tânăra, care astăzi împlineşte 18 ani, este filmată în cadă, plină de sânge pe corp, iar pe gresia din baie se pot vedea mai multe pete de culoare roşie care par a fi tot sânge. Într-un alt video, victima este filmată în timp ce se află în pat, ghemuită şi speriată, iar agresorul îi spare un pahar în cap în timp ce o înjură şi o ameninţă.

tanara din ploiesti schingiuita de prieten fot facebook

Aceste imagini s-au viralizat pe internet, fiind vizionate de aproape 100.000 de ori. Reacţiile celor care au văzut clipurile au fost la fel de agresive precum imaginile. ”Ţi se pare iubire? O sa plăteşti, boss. Daca ea nu te-a băgat cum ai zis în video, te va baga Facebook-ul. Noi suntem milioane, sclavule! O să intri direct în puşcărie bă animalule. Că dacă te prind te joc în picioare sclavule”, este doar unul dintre comentarii.

tanara din ploiesti schingiuita de prieten fot facebook

  Una dintre cunoştinţele victimei a sesizat Poliţia, care a declanşat imediat o anchetă.

Tânărul din Ploieşti, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de violenţă în familie şi violarea vieţii private. Judecătoria Ploieşti va decide, sâmbătă 1 decembrie, dacă Robert Gabriel va ajunge în spatele gratiilor.

Victima a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi exameniată de către un medic specialist.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite