Imagini îngrozitoare. O tânără de 18 ani şi iubitul ei de 21 de ani au murit într-un accident petrecut pe DN1A, în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patricia şi Marian, cei doi tineri morţi în accidentul petrecut vineri 13 noiembrie, în Prahova
Patricia şi Marian, cei doi tineri morţi în accidentul petrecut vineri 13 noiembrie, în Prahova

Accidentul s-a petrecut vineri în jurul orelor 16.00, pe DN1 A, în dreptul satului Zalhanaua din comuna prahoveană Măneşti. Maşina în care se aflau cei doi tineri a intrat frontal, cu viteză foarte mare, într-un camion. Impactul a fost extrem de violent, iar autoturismul s-a rupt în două.

Fata de 18 ani a murit pe loc, iar iubitul ei, câteva ore mai târziu, la spital.

”Din verificări, un tânăr de 21 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A din direcţia Dâmboviţa către Ploieşti, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (N.R.: camion cu remorcă) condus de un bărbat de 60 de ani care circula din direcţia Ploieşti către Dâmboviţa”, a anunţat Poliţia Prahova, într-un comunicat de presă.

Impactul a fost atât de violent încât maşina în care se aflau Marian şi Patricia s-a rupt în două, partea din spate, cu tot cu roţi, a fost aruncată câteva zeci de metri pe câmp.

Martorii care au ajuns la locul accidentului i-au găsit pe cei doi tineri în afara maşinii. Fata a murit pe loc, o rană la cap se apre că i-a fost fatală. Băiatul încă mai respira când oamenii s-au apropiat de maşină în speranţa că mai pot da o mână de ajutor, însă starea lui era critică. Era inconştient. A fost preluat de un echipaj SMURD, transportat la spital, dar nu a supravieţuit.

Fata era elevă a Colegiului ”Mihai Viteazul” din Ploieşti, iar prietenul ei era student la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti. 

Cercetările la faţa locului au durat foarte mult, dar deocamdată cauza accidentului nu a fost făcută publică. Sunt informaţii neoficiale conform cărora, tânărul ar fi avut probleme pe drum din cauza unui alt şofer care l-ar fi şicanat în trafic. Accidentul s-ar fi petrecut în timpul unei depăşiri, în viteză.

Martorul principal al tragediei, şoferul de 60 de ani care se afla la volanul TIR-ului implicat în accident, nu a fost rănit. El este singurul care ar putea oferi informaţii cheie pentru rezolvarea anchetei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite