VIDEO Ce spune preşedintele CJ Prahova despre întâlnirea politicienilor cu preoţii din biserică: „Am fost la întâlnire ca un simplu creştin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul
 PSD Emanoi Savin, în timpul unui discurs. În fotografie mai apar 
Graţiela Gavrilescu (ALDE) şi Iulian Dumitrescu (PNL). FOTO Facebook 
Oana Despa
Senatorul PSD Emanoi Savin, în timpul unui discurs. În fotografie mai apar Graţiela Gavrilescu (ALDE) şi Iulian Dumitrescu (PNL). FOTO Facebook Oana Despa

Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, prezent la şedinţa din biserică la care au participat politicieni şi preoţi, a declarat că întâlnirea a fost organizată de reprezentantul local al Coaliţiei pentru Familie. Toader a declarat că nu i s-a părut greşit ca aceast eveniment să fie organizat în incinta bisericii.

Contactat telefoninc, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova şi preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD a declarat că nu a făcut altceva decât să răspundă la o invitaţiei a reprezentantului local al Coaliţiei pentru Familie, organizatorul întâlnirii. Toader a precizat de asemenea că nu i s-a părut greşit că acea şedinţă să fie organizată în interiorul unei biserici.

”Nu văd ce este greşit. Am intrat acolo ca orice alt creştin”, a declarat preşedintele PSD Prahova pentru „Adevărul”.

Bogdan Toader a adăugat că discuţia a avut ca temă referendumul pentru redefinirea familiei, iar întâlnirea a fost organizată la iniţiativa Bisericii şi a reprezentanţilor locali ai ”Coaliţiei pentru Familie”.

”Dacă a fost organizată de biserică, unde era să ne întâlnim?”, a mai spus Toader.

Şedinţa, la care au participat reprezentanţi judeţeni ai partidelor politice, dar şi preoţi şi cetăţeni, a avut loc luni, 24 septembrie. În prezidiu au fost prezenţi Graţiela Gavrilescu - ministrul Mediului şi preşedinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - preşedinte PNL Prahova, Bogdan Toader - preşedinte PSD Prahova şi preşedinte al Consiliului Judeţean, senatorul PSD Emanoil Savin, primarul Câmpinei Horia Tiseanu şi viceprimarul Adrian Piţigoi (secretar executiv al PMP la nivel naţional), primarii din Băneşti, Poiana Câmpina, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Filipeştii de Târg şi Filipeştii de Pădure, Breaza, Floreşti, Băicoi, Măgureni şi multe alte localităţi.

De asemenea, Biserica a fost reprezentată de părintele protoiereu Grigore Melnic şi preoţi din parohiile care aparţin de Protoieria Câmpina.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite