VIDEO Ce a primit în pachet un bărbat care a comandat un telefon de pe un site de mică publicitate: „Să-l facem cunoscut pe escroc“

VIDEO Ce a primit în pachet un bărbat care a comandat un telefon
de pe un site de mică publicitate: „Să-l facem cunoscut pe escroc“

În loc de telefon, prahoveanul s-a trezit acasă cu un pietroi

Un bărbat din Mizil care a cumpărat un telefon de pe un site de mică publicitate s-a trezit că a primit acasă cu totul altceva decât comandase. Supărat că a fost păcălit de vânzătorul escroc, prahoveanul a decis să se răzbune.

Ştiri pe aceeaşi temă

A lăsat ruşinea de-o parte şi a filmat coletul în care se afla un pietroi în loc de telefonul mult aşteptat. Mai mult, pe cutia în care a fost livrat bolovanul, escrocul a scris cu litere de-o şchioapă ”fragil” tocmai pentru ca pachetul să fie manevrat cu grijă. Toată filmarea a făcut-o publică pe o reţea de socializare, intenţia lui fiind să avertizeze şi alte persoane care ar putea să cadă în plasa vânzătorilor de ”chilipiruri” de acest gen.

"Să-l facem cunoscut pe acest ESCROC!!! Pe numele de MARIN NICOLAE . Dă ţepe pe OlX. Atenţie, este pe bune ! Distribuiţi să scăpăm DE ACESTE ESCROCHERII!!
Cei care fac cumpărături de pe astfel de site-uri le este recomandat să folosească serviciul prin care li se permite să deschidă coletul în momentul livrării.

..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: