VIDEO Poliţiştii au scos pistoalele pentru a calma un conflict între rudele unor suspecţi audiaţi la DIICOT Ploieşti

VIDEO Poliţiştii au scos pistoalele pentru a calma un conflict între rudele unor
suspecţi audiaţi la DIICOT Ploieşti

Scandalagiii s-au calmat doar când au intervenit jandarmii şi poliţiştii FOTO Diana Frîncu

Mai multe persoane, multe dintre acestea de etnie rromă, au provocat un scandal de proporţii chiar în faţa sediului DIICOT din Ploieşti. Poliţiştii au scos pistoalele pentru a calma conflictul

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cearta a pornit miercuri, 6 noiembrie, după orele prânzului, chiar pe strada din faţa sediului DIICOT din Ploieşti acolo unde au avut loc audieri într-un dosar care vizează mai mulţi interlopi locali acuzaţi, printre altele, de şantaj şi sechestrare de persoane.

Potrivit unor surse, scandalul a avut loc între rudele suspecţiolor care urmează să fie aduşi la audieri în dosarul menţionat anterior.

Se pare că la un moment dat, unul dintre denunţători şi-a făcut apariţia în faţa sediului Parchetului. Prezenţa acestui bărbat a strârnit nemulţumirea rudelor suspecţilor deja reţinuţi. Mai întâi a avut loc un schimb de replici pentru ca apoi spiritele să se încingă.

 

Pentru că scandalul părea că nu va avea un final imediat, au intervenit mai mulţi poliţişti şi jandarmi. Nici prezenţa acestora nu i-a potolit pe scandalagii, astfel că unii dintre poliţişti au scos pistolul din toc, însă nu au tras niciun foc.

Pe de altă parte, miercuri procurorii DIICOT Ploieşti au organizat o serie de percheziţii atât în Prahova, dar şi în alte judeţe. Ancheta vizează un lider al unei grupări infracţionale specializată în afaceri ilegale cu produse petroliere, dar şi cu deşeuri reciclabile. 

Surse aproiate de anchetă au precizat că liderul acestei grupări a fost depistat la Cluj şi urmează să fie adus la Ploieşti pentru a fi audiat. În aceeaşi cauză vor fi anchetate şi alte persoane, complici ai interlopului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: