VIDEO Patru copii, rătăciţi pe traseul Jepii Mari din Buşteni, recuperaţi de jandarmi şi salvamontişti

VIDEO Patru copii, rătăciţi pe traseul Jepii Mari din Buşteni, recuperaţi de jandarmi şi salvamontişti

Copiii rătăciţi erau epuizaţi şi rătăciseră drumul din cauza întunericului

Jandarmii montani şi salvamontiştii au intervenit miercuri noapte pentru recuperarea unor copii rătăciţi pe munte. Copiii erau neechipaţi pentru temperaturile scăzute şi au rătăcit poteca din cauza întunericului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cei patru turişi, în vâstă de 14 si 16 ani (două fete şi doi băieţi), din municipiul Ploieşti s-au rătăcit pe traseul Jepii Mari din Buşteni.

Aceştia au fost găsiţi în jurul orei 22.50, abătuţi de la traseu, într-o zonă greu accesibilă, pe Valea Comorilor de pe traseul Jepii Mari şi au fost coborâţi în siguranţă în staţiunea Buşteni, în jurul orelor 23.45, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Cei patru au fost preluaţi de părinţi din zonă Telecabina Buşteni.

În acest context, jandarmii montani reamintesc celor care doresc să facă drumeţii în zona montană a judeţului să se informeze cu privire la starea traseelor, a condiţiilor meteorologice şi să fie echipaţi în mod corespunzător pentru a preîntâmpina orice eveniment nedorit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: