VIDEO Limbajul de mahala al unui primar la adresa localnicilor: „Să-mi sugă p*** babele de la biserică, în frunte cu popa cu tot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul liberal al comunei prahovene Brebu, Adrian Ungureanu, este acuzat că a transformat primăria în moşia proprie, comportându-se ca un dictator cu angajaţii, o parte dintre ei preferând să-şi dea demisia decât să lucreze la comanda edilului.

 O serie de înregistrări audio, în care Ungureanu foloseşte un limbaj licenţios la adresa „babelor de la biserică”, dar şi la adresa preotului sau a directorului şcolii dovedesc atitudinea nepotrivită pentru un primar atât faţă de localnicii care nu şi-l mai doresc la primărie, dar şi faţă de funcţia pe care o deţine de trei mandate.

Înregistrările audio în care Adrian Ungureanu vorbeşte extrem de vulgar au fost realizate de colaboratorii săi cel mai probabil în timpul campaniei electorale. Edilul este foarte sincer şi le mărturiseşte partenerilor de dialog că în următorul mandat nu mai e nimic de făcut, aşa că vor urma plimbări şi recreere. „De ce să nu stăm şi noi patru ani să b**** p***, să ne plimbăm, să ne recreem? Mai e ceva de făcut? Nu mai e nimica de făcut”, este una dintre afirmaţiile făcute de edilul din Brebu.

Într-o altă discuţie, Ungureanu pare supărat pe bătrânele de la biserică, dar şi pe preot, pe care le înjură ca la uşa cortului. ”Să-mi sugă p*** babele de la biserică, în frunte cu popa cu tot (...). Acolo e o mahala şi nişte idioate”.

„Am minte diabolică. Nu iert”

În atenţia primarului Ungureanu a intrat şi directorul şcolii din comună, pe care pare că nu şi-l doreşte la conducerea unităţii de învăţământ. „Ascultaţi-mă ce vă zic. Atâta timp cât ăsta e director la şcoală, şcoala nu va primi nimic, numai m***. Poate să urle şi să mă zbiere şi să mă pupe-n c**”. 


Într-o altă discuţie înregistrată audio, se aude cum Adrian Ungureanu recunoaşte că are o minte „diabolică” şi că nu-i va ierta pe cei care i-au greşit.  „Am minte diabolică. Nu iert. Ai greşit faţă de mine, nu te iert. Aşa sunt făcut. Nu greşesc faţă de tine, nu greşi faţă de mine, că nu te iert. Pe tine, pe familia ta, nu contează. Calc pe morminte”, mai spune edilul din Brebu într-una dintre discuţiile înregistrate de colaboratorii săi. 

Fost poliţist local din Brebu, nevoit să-şi dea demisia din cauza comportamentului primarului

Sunt localnici din comună care au avut curajul să ia atitudine, motiv pentru care au fost ameninţaţi prin mesaje că vor avea probleme. Un poliţist local a fost nevoit chiar să demisioneze de la primărie din cauza comportamenteului primarului. „Am fost prima persoană care a plecat din Primăria Brebu din cauza comportamentului domnului Ungureanu. Mă trimitea la diverese persoane care îi erau lui incomode, să le cer actele şi să îi invit la primărie. Eu nu am acceptat aşa ceva şi mi-am dat demisia”, spune Octavian Anton, fost poliţist local.

Fostul viceprimar al comunei Brebu a demisionat din cauza primarului

Chiar şi fostul viceprimar şi consilier personal al edilului din Brebu susţine că a fost nevoit să demisioneze pentru că nu a mai putut face faţă „abuzurilor pe care el le exercita asupra cetăţenilor”.

Adrian Ungureanu a intrat în atenţia presei naţionale în anul 2017, atunci când a plecat împreună cu mai mulţi consilieri, într-o excursie de zece zile în Las Vegas, Miami şi Florida pe banii primăriei. Pentru această ”vizită de studiu” a fost alocată suma de 45.000 de lei de la bugetul local. Adrian Ungureanu este la al treilea mandat de primar, dar înainte a fost şi timp de patru ani viceprimar al comunei Brebu.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Primarul municipiului Târgu Jiu a dat afară din birou un jurnalist: „Bă, prietene! Te-ai luat de familie! Te rog să ieşi afară!“

Directorul Clubului Sportiv din Ploieşti, demis de primar, după scandalul sexual în care a fost implicat asistentul medical al sportivilor

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite