VIDEO Jandarm, vicecampion la box, lovit şi scuipat de o femeie nervoasă în centrul oraşului Mizil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarm agresat de o femeie FOTO captură video ziarulincomod.ro
Jandarm agresat de o femeie FOTO captură video ziarulincomod.ro

O femeie din Mizil a fost reţinută pentru 24 de ore pentru că a lovit şi scuipat un jandarm şi un poliţist. Femeia era nervoasă pentru că i s-a atras atenţia că a intrat într-un magazin fără masca de protecţie.

 Deranjată de prezenţa echipajului de jandarmi, tânăra a devenit recalcitrantă şi a reuşit să-l lovească pe unul dintre jandarmi care îi ceruse să se legitimize.

Jandarmul agresat a avut tăria să se abţină şi să nu riposteze deşi în imaginile filmate de către martori se vede clar femeia îl loveşte cu piciorul. Potrivit unor surse, jandarmul agresat este vicecampion naţional la box.

Incidentul a avut loc în data de 17 august în centrul oraşului Mizil.

”În timpul discuţiilor femeia, încurajată de faptul că în zonă şi-a făcut apariţia concubinul acesteia, l-a lovit cu palma peste faţă pe subofiţerul jandarm. În incident a intervenit şi concubinul agresoarei, care l-a prins în braţe pe jandarm, pentru a nu putea lua măsurile legale, timp în care agresoarea a continuat să lovească cu pumnul jandarmul, în zona feţei.

În sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliţie, pentru imobilizarea celor doi agresori. Pe parcursul imobilizări, femeia a leşinat, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD”, potrivit unui comunicat remis presei de IJJ Prahova.



Femeia a avut intenţia să fugă din autospeciala SMURD, fiind oprită de poliţistul care însoţea ambulanţa, arată sursa citată.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Mizil, în vederea continuării cercetărilor sub coordonarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior fiind plasate sub control judiciar, ancheta fiind în derulare.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi necesară internarea acestuia.

Pe aceeaşi temă:

 Fără vinovaţi în cazul ursului lăsat să agonizeze 18 ore, pe marginea drumului în Harghita. Jandarmii care trebuiau să intervină, găsiţi nevinovaţi VIDEO

Patru bărbaţi din Craiova au făcut scandal pe terasa unui hotel din Mamaia. Jandarmii au intervenit pentru încătuşarea lor

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite