VIDEO Femeie filmată în Prahova când abandona o pisică şi puii ei lângă drum. Ce s-a întâmplat cu animalele

VIDEO Femeie filmată în Prahova când abandona o
pisică şi puii ei lângă drum. Ce s-a întâmplat cu animalele

Femeie din Breaza filmată în timp ce abandona o pisică şi puii ei la marginea drumului FOTO captură Facebook/Adrian Manescu

O femeie din oraşul prahovean Breaza a fost surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce abandona o pisică şi puii ei la marginea unui drum. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar iubitorii de animale i-au făcut imediat plângere la poliţie

Sunt 20 de reclamaţii pe numele femeii la IJP Prahova, iar poliţiştii încearcă acum să o identifice.

Din imaginile postate pe Facebook de proprietarul casei în dreptul căreia au fost abandonaţi pisoii, se vede cum dintr-o maşină coboară o tânără care se îndreaptă mai întâi spre portbagaj de unde scoate o pisică adult pe care o aruncă pur şi simplu pe stradă. Apoi ia puii pe care îi pune într-o pungă de cadouri şi îi abandonează la marginea drumului. Imediat se urcă în maşină şi pleacă fără să-i pese.

Pisica şi cei patru pui ai ei au fost salvaţi de un bărbat care susţine că s-a trezit cu pisica în faţa porţii. Când a verificat camerele de supraveghere a văzut întreaga scenă.

Imaginile postate pe internet au devenit virale, astfel că la sediul Poliţiei Prahova au ajuns zeci de prahoveni care au făcut reclamaţie împotriva femeii. Poliţiştii o caută acum, au indetificat-o după numerele de înmatriculare ale maşinii. Se pare că este vorba despre o învăţătoare din oraşul Breaza, mamă a doi copii. Femeia riscă să fie amendată pentru cruzime faţă de animale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: