VIDEO Femeie filmată în Prahova când abandona o pisică şi puii ei lângă drum. Ce s-a întâmplat cu animalele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din oraşul prahovean Breaza a fost surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce abandona o pisică şi puii ei la marginea unui drum. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar iubitorii de animale i-au făcut imediat plângere la poliţie

Sunt 20 de reclamaţii pe numele femeii la IJP Prahova, iar poliţiştii încearcă acum să o identifice.

Din imaginile postate pe Facebook de proprietarul casei în dreptul căreia au fost abandonaţi pisoii, se vede cum dintr-o maşină coboară o tânără care se îndreaptă mai întâi spre portbagaj de unde scoate o pisică adult pe care o aruncă pur şi simplu pe stradă. Apoi ia puii pe care îi pune într-o pungă de cadouri şi îi abandonează la marginea drumului. Imediat se urcă în maşină şi pleacă fără să-i pese.

Pisica şi cei patru pui ai ei au fost salvaţi de un bărbat care susţine că s-a trezit cu pisica în faţa porţii. Când a verificat camerele de supraveghere a văzut întreaga scenă.

Imaginile postate pe internet au devenit virale, astfel că la sediul Poliţiei Prahova au ajuns zeci de prahoveni care au făcut reclamaţie împotriva femeii. Poliţiştii o caută acum, au indetificat-o după numerele de înmatriculare ale maşinii. Se pare că este vorba despre o învăţătoare din oraşul Breaza, mamă a doi copii. Femeia riscă să fie amendată pentru cruzime faţă de animale.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite