VIDEO Ce fac cei mai cunoscuţi cerşetori din Ploieşti cu banii câştigaţi la intersecţie. Jandarm: „Lasă că ţi-i numărăm noi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O acţiune a jandarmilor din Ploieşti a scos la iveală modul în care cei mai cunoscuţi cerşetori din Ploieşti cheltuie banii câştigaţi spălând parbrize la intersecţiile din oraş. Razia jandarmilor i-a surprins în timp ce organizau in joc de barbut.

”În zona de Vest a Ploieştiului în apropierea căii ferate de lângă strada Perşani au fost identificate 7 persoane de sex bărbătesc care participau la jocuri de noroc, respectiv "barbut".

 În continuarea procedurilor s-a acţionat în vederea legitimării şi controlului corporal al persoanelor implicate în urma activităţilor fiind sancţionate toate cele 7 persoane cu suma totală de 3500 de lei. 

Totodata în urma activităţii desfăşurate a fost ridicată în vederea confiscării suma de 170 de lei”, se arată într-un comuicat al IJJ Prahova.

În înregistrarea video pusă la dispoziţie de Biroul de Presă al IJJ Prahova a fost surprins momentul în care cerşetorii au fost culcaţi la pământ în timpul raziei pe câmpul unde aceştia îşi improvizaseră o locuinţă. Când s-au văzut cu ”mascaţii” lângă ei, cerşetorii au încercat să ascundă banii puşi grămadă pe o pătură. ”Lasă banii jos! Lasă că ţi-I numărăm noi”, a fost îndemnul unuia dintre jandarmi pentru bărbatul care încerca să strângă bancnotele.

Persoanele depistate sunt cunoscute ca fiind cerşetori la semafoare, spălători de parbrize în intersecţiile din oraş, a precizat sursa citată.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite