VIDEO Enoriaşii preotului prins beat la volan în chiloţi: ”S-a dus vestea că-i plac femeile”

VIDEO Enoriaşii preotului prins beat la volan în chiloţi:
”S-a dus vestea că-i plac femeile”

Localnicii din Valea Călugărească erau la curent cu isprăvile preotului lor

Localnicii din comuna prahoveană Valea Călugărească, unde preotul din comună a provocat un accident rutier, băut fiind şi îmbrăcat doar în chiloţi, nu sunt surprinşi de isprava omului bisericii. Oamenii îi cunoşteau năravul băuturii, dar şi faptul că îi plăceau mai degrabă cele lumeşti decât cele sfinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mulţi dintre oamenii care locuiesc în Valea Călugărească spun că preotul incriminat acum era cunoscut în localitate pentru viaţa sa aventuroasă, iar atitudinea sa nu a făcut altceva decât să arunce o pată pe obrazul bisericii şi să facă de râs comuna.

Preotul Dorian Dumitru (58 de ani) a provocat, luni seară, un accident pe raza comunei Valea Călugărească. Părintele se afla la volan, deşi era băut bine (a avut o alcoolemie de 1.05) şi era îmbrăcat doar în lenjerie intimă, deşi afară temperatura se apropia de zero grade Celsius.

 

În accident a fost implicată şi o a doua maşină, condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Prietena acestuia, aflată pe scaunul din dreapta, a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Fata a scăpat doar cu câteva leziuni minore şi nu a rămas internată.

Pentru isprava sa preotul Dumitru Dorian a primit deocamdată o sancţiune disciplinară venită din partea superiorilor săi din cadrul Protoieriei Ploieşti Nord.

“Preotul a fost oprit de la slujire, până la finalizarea cercetării pe care o fac organele judiciare“, a declarat părintele protoiereu Adrian Matei, din cadrul Protoieriei Ploieşti Nord, în subordinea căruia se află parohia din Valea Călugărească unde slujeşte preotul Dorian Dumitru.

În paralel, Poliţia Prahova  a deschis un dosar penal pe numele preotului pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările