VIDEO Cultură de cannabis descoperită de poliţişti la percheziţii, în Prahova

VIDEO Cultură de cannabis descoperită de poliţişti la percheziţii, în Prahova

25 de persoane au fost audiate în dosarul de consum şi trafic de cannabis. FOTO Adevărul

Peste jumătate de kilogram de cannabis şi o cultură in-door, cu 30 de plante de cannabis, au fost ridicate de poliţişti într-un flagrant şi cinci percheziţii domiciliare în Prahova, Constanţa şi Tulcea

Ştiri pe aceeaşi temă

Întreaga acţiune a plecat de la un flagrant organizat pe 15 mai de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti în municipiul Constanţa, când două femei au fost prinse cu peste 400 de grame de cannabis, destinate vânzării către consumatori.

Ulterior, poliţiştii şi procurorii au efectuat cinci percheziţii (trei în judeţul Prahova, una în Judeţul Constanţa şi una în judeţul Tulcea), în urma cărora au depistat aproximativ 100 de grame de cannabis, precum şi o cultură in-door cu 30 de plante de cannabis, prevăzută cu sisteme de încălzire şi iluminare, precum şi trei cântare electronice.

25 de persoane au fost duse la audieri. Dintre acestea, şapte persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 46 de ani, sunt bănuite de trafic şi consum ilicit de cannabis, fapte comise în judeţele Prahova, Constanţa şi Tulcea.

Patru dintre acestea au fost reţinute şi, ulterior, arestate preventiv, iar faţă de alte două s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Mai puteţi citi

VIDEO Românii din subteran: reportaj realizat de o televiziune britanică

Alarmant: Cel mai tânăr consumator de droguri din Vaslui are doar 12 ani!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările