Cheloo de la Paraziţii, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. „Da, am făcut un acord de recunoaştere, vă deranjează?”

Cheloo de la Paraziţii, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. „Da, am făcut
un acord de recunoaştere, vă deranjează?”

Cheloo, solistul trupei Paraziţii, află miercuri dacă va face puşcărie în dosarul de droguri FOTO Diana Frîncu

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut publicului drept Cheloo, solistul trupei Paraziţii, află, miercuri, dacă va face sau nu închisoare în dosarul în care este acuzat de DIICOT Ploieşti de trafic de droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Raperul Cheloo de la trupa Paraziţii a fost condamnat, miercuri după-amiază, de Tribunalul Prahova, la doi ani de închisoare cu suspendare şi la o perioadă de supraveghere de patru ani, precum şi la o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii, în dosarul de trafic de droguri, în care artistul şi-a recunoscut faptele.


Artistul a venit la Tribunalul Prahova, acolo unde se judecă dosarul, la ora 10 dimineaţa, când a fost programată şedinţa în cauză. La intrare, Cheloo le-a declarat jurnaliştilor că este prezent la instanţă pentru un eveniment monden, o nouă lansare de album Paraziţii. Ulterior a recunoscut că a făcut un acord de recunoaştere cu procurorul de caz.

„Este o lansare de album Paraziţii, o piesză nouă, eveniment monden. Da, am făcut un acord de recunoaştere, vă deranjează? Am venit aici să mă judec, dacă ar fi după mine aş fi acasă acum”, a declarat Cheloo, la intrare în sediul Tribunalului Prahova

 Întrebat dacă are emoţii, solistul trupei Paraziţii a precizat, ironic, că “întodeauna este emoţionat, agitat şi îi tremură mâinile”.

Şedinţa a fost programată să înceapă la ora 10 dimineaţa, iar instanţa penală a Tribunalului Prahova urmează să decidă dacă va accepta pedeapsa propusă de procurorii DIICOT Ploieşti, în urma acordului de recunoaştere pe care Cheloo a acceptat să-l facă. Pedeapsa propusă este de doi ani cu suspendare şi interzicerea unor drepturi.

Solistul trupei Paraziţii este suspect în cauză încă din primăvara anului trecut atunci când în Prahova au avut loc mai multe percheziţii la persoane bănuite că se ocupă cu trafic de substanţe interzise. Descinderile au avut loc inclusiv la vila de vacanţă de lângă Breaza, acolo unde Cheloo obişnuiete să organizeze petreceri.

În dosar au fost audiate aproape o sută de persoane, multe dintre acestea minore, dar şi interlopi din zona Câmpina şi Valea Prahovei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările