VIDEO Unde se află cel mai scurt drum asfaltat din România. Se opreşte în mijlocul câmpului, în lanul de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-una dintre cele mai bogate comune din România o lucrare de amenajare a unui drum tehnologic uimeşte întreaga comuitate locală.

Din şoseaua recent asfaltată se desprind mai multe bretele şi ele asfaltate recent, nu mai lungi de 20 de metri, dar care nu duc nicăieri şi se opresc în mijlocul lanului de porumb.

Drumul cu pricina se află în comuna prahoveană Brazi, una dintre cele mai bogate din România, cu un buget anual de câteva milioane de euro, dat fiind că aici funcţionează cea mai mare rafinărie din ţară.

Recent, administraţia publică locală a finalizat o lucrare de modernizare a unui drum judeţean care face legătura între satul din Comuna Brazi şi Centura de Vest a Ploieştiului. Acest drum judeţean are o lungime de aproximativ 3 kilometri şi ajută localnicii să ajungă mai repede în DN1. Drumul este util, spun oamenii din Brazi, pentru că până să fie amenajat, ocoleau cam opt kilometri pentru a ajunge mai repede pe Centrua Ploieştiului.

Doar că, din această nouă şosea proaspăt asfaltată se desprind în mod inexplicabil câteva bretele asfaltate şi ele care se opresc, aşa cum am spus, chiar în mijlocul câmpului, în lanurile cu porumb.

Surse din cadrul administaţiei publice locale au precizat că în planurile cadastrale în zona respectivă există mai multe drumuri tehnologice care brăzdează câmpul, doar că oamenii le-au ignorat şi au plantat pormb peste ele.

Până la ora redactării acestei ştiri, edilul comunei Brazi nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Pe aceeaşi temă:

Petiţie pentru oprirea asfaltării drumului de la Peştera Huda lui Papară: ”În rezervaţie naturală nu trebuie să existe trafic auto” 

„Nebunia“ pe bani publici a unui primar narcisist. Fântâna de 350.000 de lei, cu propriul semn zodiacal, ultima bizarerie

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite