VIDEO Şofer de TIR, prins când încerca să vândă marfa pe care trebuia să o ducă la un mare lanţ de magazine

VIDEO Şofer de TIR, prins când încerca să vândă marfa pe care
trebuia să o ducă la un mare lanţ de magazine

Şoferu de TIR va avea dosar penal FOTO IJJ Prahova

Un şofer de TIR a fost prins de un echipaj de jandarmi în timp ce încerca să vândă marfa care trebuia să ajungă la un mare lanţ de magazine. Tranzacţia ar fi trebuit să aibă loc într-o spălătorie auto, la miezul nopţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

I.A., în vârstă de 35 de ani, şofer de TIR a fost prins de un echipaj de jandarmi care avea misiunea de pază a conductelor petroliere. Jandarmilor li s-a părut suspect că TIR-ul a oprit într-o spălătorie auto de pe raza localităţii prahovene Blejoi şi au mers să vadă dacă pot ajuta.

Au interupt însă o tranzacţie între şoferul de TIR şi mai multe persoane care veniseră pregătite cu o dubă de transport marfă pentru a cara aparatura electrocasnică şi dulcurile care ar fi trebuit să fie predate unui cunoscut lanţ de magazine.

”Cele două persoane nu au mai apucat să-şi ducă planul până la capăt fiind surprinşi în flagrant de jandarmii prahoveni. Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte de sesizare pentru infracţiunea de furt ce au fost înaintate organelor de urmarire penală”, conform unui comunicat remis presei de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările