VIDEO Îndemnuri pentru referendum în timpul unei înmormântari. Din faţa coşciugului, preotul trimite oamenii la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înmormântare şi referendum în biserica de la Sângeru Prahova Sursa Facebook Andrei Şchiopu
Înmormântare şi referendum în biserica de la Sângeru Prahova Sursa Facebook Andrei Şchiopu

Un preot de ţară a folosit prilejul unei înmormântări pentru a face propagandă referendumului pentru familie din 6-7 octombrie. Cineva venit la biserică pentru a-l petrece pe răposat pe ultimul drum a filmat acest moment şi l-a postat pe Facebook.

Înregistrarea video este postată de Andrei Şchiopu pe contul său de Facebook. El precizează că înmormântarea a avut loc în comuna Sângeru din judeţul Prahova. 

Preotul care oficiază slujba de înmormântare deschide discuţia despre referendumul din 6-7 octombrie chiar în timpul în care sicriul era încă în biserică. „Văd că filmaţi acolo în spate, chiar vă rog să o faceţi şi să postaţi pe Facebook“, spune părintele celui care filmează. 

Preotul din Sângeru continuă iritat să vorbească celor prezenţi la înmormântare de ce se impune prezenţa lor la vot. El arată că participarea la acest plebiscit este obligatorie pentru credincioşi, pentru că nu ar fi o o chestiune politică. Cât despre costurile substanţiale ale consultării populare, preotul afirmă că acestea sunt, de fapt, costurile democraţiei. 

Pe aceeaşi temă: 

Credincioşii au primit în biserici îndemnul de a participa la referendum. ÎPS Nifon: „Vă îndemn pe toţi fii şi fiice să participaţi, votând DA”

Credincioşii din Slatina, mobilizaţi la slujba de duminică să participe la referendum: „Va avea loc un miting, iar în frunte va merge chiar Preasfinţitul“

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite