VIDEO Vedete cercetate într-un dosar de trafic de droguri la DIICOT Ploieşti. Printre persoanele aduse la audieri se află şi Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe vedete sunt audiate, joi, la DIICOT Ploieşti, într-un dosar de trafic de droguri. Printre acestea se află şi creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu. De asemenea şi Oreste Teodorescu va fi audiat la DIICOT Ploieşti.

UPDATE: În dosarul de trafic de droguri  în care sunt audiaţi Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu, a fost chemat pentru declaraţii şi Oreste Teodorescu. El a anunţat printr-o postare pe contul său de facebook, prezenţa la DIICOT Ploieşti.

”Hai ca au pitrocit-o mult...

In 2003 când îl torpilam cu acelaşi aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreţinut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuţu Camataru... evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roşie încearcă acelaşi scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta:

Luni voi merge la DIICOT Ploieşti sa văd despre ce este vorba !

Înţeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat şi merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracţionale !”, a scris Oreste pe facebook

UPDATE ORA 16.15: Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a ieşit de la audieri. Acesta a refuzat să dea declaraţii în faţa presei.

UPDATE ora 16.00: Persoanele audiate în dosar sunt suspectate că ar fi consumat droguri scumpe, cocaină şi comprimate Ecstasy.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, vor fi audiate în aceeaşi cauză mai multe vedete de televiziune, solişti din trupe rock, dar şi persoane din lumea modei.

Surse din cadrul DIICOT au precizat că vedetele care au fost aduse, joi la audieri, nu sunt neapărat dealeri de droguri, ci, cel mai probabil consumatori.

 Deocamdată nu este clar în ce calitate au fost chemaţi, de martori sau de suspecţi în această cauză.

Răzvan Ciobanu aşteaptă să intre la audieri FOTO Diana Frîncu

Imagine indisponibilă
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite