Un oraş din Prahova nu are medici pentru campania de vaccinare. Peste 1700 de persoane programate,  redirecţionate către alte centre

Un
oraş din Prahova nu are medici pentru campania de vaccinare. Peste 1700 de
persoane programate,  redirecţionate către alte centre

Centru de vaccinare FOTO Arhivă

Singurul centru de vaccinare din Vălenii de Munte, care funcţiona în spitalul orăşenesc, a fost desfiinţat. 1717 persoane urmează a fi redirecţionate către alte centre de profil din Prahova, a anunţat, miercuri 24 martie, Prefectura Prahova.

Autorităţile locale au făcut toate demersurile premergătoare deschiderii unui nou centru de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în Vălenii de Munte, dar din cauza lipsei personalului medical, acest punct de vaccinare nu poate fi operaţionalizat, a precizat sursa citată într-un comunicat de presă.

Instituţia Prefectului judeţului Prahova face din nou un apel către medici pentru a se alătura acestei campanii de vaccinare, având posibilitatea de a câştiga venituri suplimentare care pot ajunge până la 15.000 lei/lunar.

Pentru deschiderea noului centru din Vălenii de Munte este nevoie de medici specialişti care să asigure coordonarea şi monitorizarea activităţii de imunizare.

Cei interesaţi sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon 0753.930.252, pus la dispoziţie de către Instituţia Prefectului judeţului Prahova pentru a sprijini autorităţile locale. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările