Un vitezoman a fost prins cu 149km/oră pe DN 1. Ca să scape de poliţie şi-a abandonat maşina

Un vitezoman a fost prins cu 149km/oră pe DN 1. Ca să
scape de poliţie şi-a abandonat maşina

Şoferul a fost surprins de radar la Băicoi. FOTO Arhivă.

Bărbatul care rula cu 149 de kilometri la oră pe DN 1 a părăsit drumul după ce a observat aparatul radar şi şi-a abandonat autoturismul. Poliţiştii au reuşit să îl identifice şi i-au dat amendă.

Şoferul a fost prins de aparatul radar în timp ce circula pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Băicoi. A ieşit de pe drumul naţional după ce observat aparatul radar şi şi-a abandonat maşina pe un drum secundar, cel mai probabil pentru a evita amenda. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, şoferul a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteză mare, însă nu a ajuns la echipajul de poliţie care ar fi trebuit să-l oprească, cel mai probabil părăsind drumul naţional după ce a constatat că a fost surprins de radar.

Un echipaj de poliţie a plecat în căutarea maşinii şi a găsit autoturismul parcat pe o stradă secundară, şoferul dispărând. Poliţiştii au identificat autoturismul, acesta aparţinând unei firme din comuna Telega, judeţul Prahova. Ulterior, a fost identificat şi şoferul, care a fost amendat contravenţional cu 765 lei şi şase puncte de penalizare.

În această perioadă, 15 aparate radar acţionează pe drumurile naţionale din judeţul Prahova, un număr mare de poliţişti aflându-se pe DN1, care este cel mai circulat tronson rutier din Prahova, scrie Mediafax.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: