Un tânăr din Valea Călugărească a fost ars într-o explozie provocată de o butelie. Casa în care locuia, distrusă complet

Un tânăr din Valea Călugărească a fost ars într-o explozie provocată de o butelie. Casa în care locuia, distrusă complet

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean cu multiple răni pe corp

Un tânăr în vârstă de 37 de ani a suferit arsuri pe aproape tot corpul într-o explozie provocată, cel mai probabil, de o butelie. Casa bărbatului a fost distrusă complet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Explozia a avut loc, joi seară, în cumuna Valea Călugărească, sat Valea Poienii. Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, nu se ştie clar deocamdată ce a provocat explozia, fie o butelie, fie un boiler.

Explozia nu a fost urmată de un incdendiu, însă suflul ei a distrus casa în întregime, geamurile au fost sparte, iar pereţii au fost crăpaţi.

Bărbatul care locuia în casa unde s-a produs deflagraţia a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corporală şi va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti.

Trei echipaje al ISU Prahova au intervenit la Valea Călugărească.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: