Un tânăr de 20 de ani, prins de poliţişti după ce a fugit de la locul unui accident soldat cu cinci răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică pe raza comunei Balta Doamnei
Accidentul s-a produs în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică pe raza comunei Balta Doamnei

Şoferul de 20 de ani a provocat un accident în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe raza comunei  Balta Doamnei din Prahova. Tânăru vinovat de procuderea accidentului cu multiple victime a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a produs în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 2.00, pe DJ 100 B, pe sensul de mers către comuna Gherghiţa. În urma impactului dintre cele două maşini implicate, au fost rănite cinci persoane, potrivit Poliţiei Prahova.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce se afla la volanul autoturisumului, în afara localităţii Lacul Turcului, pe sensul de mers către Gherghiţa ar fi pierdut controlul autoturismului şi ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane”, se arată într-un comunicat al IJP Prahova.

Conducătorul autoturismului în vârstă de 20 de ani a părăsit locul accidentului, fiind identificat la scurt timp de poliţişti, pe raza localităţii Bira.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0.05 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în cazul tânărului de 20 de ani de 0.25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma administrării probatoriului, faţă de conducatorul auto în vârstă de 20 de ani, din comuna Olari s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat unităţii de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite