Un prahovean i-a cerut medicului şpaga înapoi pentru că l-a operat greşit

Un prahovean i-a cerut medicului şpaga înapoi pentru că l-a operat greşit

Gheorghe Enescu (sursă foto: www.zvp.ro)

Supărat că starea de sănătate i s-a agravat după ce a fost tratat de un urolog căruia i-a dat şpagă de 500 de lei, un pensionar în vârstă de 77 de ani, din Câmpina, a cerut înapoi medicului "atenţia" dată.


Prahoveanul susţine că a depus două plângeri, una penală şi alta la Colegiul Medicilor Prahova, împotriva specialistului care l-a tratat greşit.

Pe 21 noiembrie 2011, Gheorghe Enescu povesteşte că s-a prezentat la medicul urolog Nicolae Popescu pentru o operaţie de prostată.

"Doctorul Popescu mi-a introdus o sondă şi o drenă pentru golirea vezicii urinare. Nu a trecut mult timp şi am început să mă simt foarte rău, am fost mutat într-o altă secţie, iar a doua zi am aflat că am intestinul perforat, ca urmare a introducerii acelei drene. Am fost operat apoi de către un alt medic, care mi-a cofirmat acest lucru", a povestit bărbatul de 77 de ani.

Omul este foarte supărat şi susţine că medicul Nicolae Popescu nu s-a interesat deloc de starea sa de sănătate pe parcursul zilelor în care a fost internat, chiar dacă i-a oferit acestuia 500 de lei ca să aibă parte de ceva mai multă atenţie.

Conducerea Spitalului Municipal Câmpina va demara o anchetă internă pentru a stabili dacă reclamaţia pacientului Gheorghe Enescu este fondată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: