Un pacient cu probleme psihice s-a aruncat pe geam. Era internat în spital după o fractură suferită tot în urma unei căzături

Un pacient cu probleme psihice s-a aruncat pe geam. Era internat în spital după o fractură suferită tot în urma unei căzături

Un pacient internat la Secţia Chirurgie 2 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-a aruncat pe geam în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pacientul, în vârstă de 34 de ani, era internat pe Secţia de Chirurgie 2, ca urmare a unor fracturi costale suferite tot din cauza unei căderi de la înălţime. Bărbatul era cunoscut ca având afecţiuni psihice. 
 
La miezul noţii, bărbatul s-a ridicat brusc din pat şi s-a aruncat pe geam fără ca alţi pacienţi să aibă cum să intervină. 
 
În urma căzăturii, pacientul a suferit o fractură deschisă la umăr, iar în prezent este în stare stabilă la secţia ATI.
 
„A fost demarată o anchetă să vedem circumstanţele producerii incidentului”, a precizat dr. Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru presa locală. 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un cimitir de tancuri ruseşti, pe drumul dinspre Kiev spre Bucea, atracţie turistică pentru ucrainenii care vor să vadă cu ochii lor cum arată o victorie

Eşec usturător pentru armata lui Putin. Soldaţii ruşi se retrag din Harkov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările