Un muncitor din Sri Lanka, omorât la un abator din Prahova. Criminalul este şi el rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean străin care muncea la un abator din comuna prahoveană Poseşti a fost omorât chiar în ziua de Crăciun. Criminalul este şi el rănit şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Crima a avut loc la un abator din satul Nucşoara, comuna Poseşti, în seara de Crăciun. Potrivit unor surse, doi cetăţeni din Sri Lanka, angajaţi ai abatorului, s-au luat la bătaie, după ce au consumat excesiv băuturi alcoolice. Nu se ştie exact motivul disputei, pentru că toată cearta dintre cei doi bărbaţi s-a purtat în limba maternă, spun sursele citate

 Victima, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiată în gât şi a murit înainte ca medicii de la Ambulanţă să-i poată acorda primul ajutor. Se pare că arma crimei a fost un cuţit folosit în abator.

Agresorul, în vârstă de 48 de ani, a fost şi el rănit în timpul încăierării. Are multiple răni la cap şi picioare, dar viaţa lui nu este pusă în pericol. A fost internat vineri seară la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul nu a fost audiat deocamdată, iar autorităţile prahoveane aşteaptă sosirea unui translator pentru că cetăţeanul din Sri Lanka nu cunoaşte o limbă de circulaţie internaţională.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Citeşte şi:

Femeie din Prahova, ucisă cu brutalitate de iubitul gelos. Motivul absurd pentru care bărbatul a omorât-o

Prahovean, înjunghiat într-o încăierare, a murit la spital. Suspectul crimei nu a fost arestat

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite