Un mall din Ploieşti a fost evacuat de urgenţă din cauza unui incendiu. Focul, provocat de o ţigară aruncată neglijent

Un mall din
Ploieşti a fost evacuat de urgenţă din cauza unui incendiu. Focul, provocat de o ţigară aruncată neglijent

O mie de persoane care se aflau în mall au fost evacuate din cauza fumului care a pătruns în interiorul centrului comercial

Peste 1.000 de persoane care se aflau în a doua zi de Crăciun în mall-ul de pe strada Calomfirescu din Ploieşti au fost evacuate de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Reprezentanţii AFI Ploieşti au trimis un comunicat de presă referitor la incendiul izbucnit la mall: “În data de 26 decembrie a avut loc un incendiu minor în zona de depozitare a deşeurilor. Persoane neidentificate au aruncat în trecere o ţigară aprinsă şi o parte din materiale au luat foc. Incendiul a fost izolat şi oprit imediat de către echipa de pompieri de serviciu şi nu s-au înregistrat pagube. Clienţii mall-ului au fost tot timpul în siguranţă. În acest moment au fost sesizate autorităţile pentru a se identifica persoanele care au provocat acest incident“.

Decizia a fost luată pentru că în imediata apropiere a centrului comercial a izbucnit un incendiu care a cuprins mai mulţi paleţi din lemn şi polistiren. Fumul gros a pătruns în mall printr-o gură de ventilaţie, motiv pentru care administratorii centrului comercial au hotărât să evacueze preventiv clienţii care se aflau în magazine.

Potrivit ISU Prahova, incendiul a cuprins 20 de europaleţi şi 40 mp de izolaţie exterioară din polistiren care se aflau într-un depozit în aer liber.

Incendiul a fost localizat după ce pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucur cu apă şi spumă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: