VIDEO Un elev în vârstă de 14 ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie după ce a fost bătut la şcoală de un coleg

VIDEO Un elev în vârstă
de 14 ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie după ce a fost bătut la şcoală de un
coleg

Agresorul are 17 ani şi răspunde penal pentru fapta sa FOTO Arhivă Adevărul

Un elev în vârstă de 14 ani, rănit la mână, după o bătaie în curtea şcolii, a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Pediatrie de un echipaj ISU. Agresorul, care are 17 ani, a fost reţinut şi dus la Poliţie pentru audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut în această după-amiază în curtea şcolii din localitatea prahoveană Dumbrăveşti. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, cei doi adolescenţi ar fi avut o altercaţie la sfârşitul orelor, care s-a finalizat cu rănirea celui mai mic, un băiat în vârstă de 14 ani.

Aceeaşi sursă a precizat că agresorul, în vârstă de 17 ani, a fost reţinut pentru audieri, iar acum se află la sediul Poliţiei din localitate. După ce medicii vor pune diagnosticul în cazul victimei şi vor stabili de câte zile de îngrijiri medicale va avea nevoie, anchetatori vor putea să încadreze şi fapta, iar în funcţie de aceasta se va stabili şi pedeapsa.

Din primele informaţii oferite de ISU Prahova, victima ar avea un traumatism la mână pentru care a necesitat transportul la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările