Un criminal liberat condiţionat din închisoare a murit după o goană nebună cu poliţia pe urme. S-a răsturnat pe un câmp cu un Jaguar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masina răsturnată pe câmp FOTO IJP Prahova
Masina răsturnată pe câmp FOTO IJP Prahova

Bărbatul în vârstă de 47 de ani se afla la volanul unui Jaguar fără plăcuţe de înmatriculare. Acesta a fost motivul pentru care un echipaj de poliţie l-a somat să tragă pe dreapta.

 Şoferul, care nu avea nici permis de conducere, a încercat să scape de poliţişti pornind într-o goană nebună pe un drum judeţean din Prahova.

Cu maşina Poliţiei pe urme, individul a scăpat controlul volanului şi s-a răstrunat pe un câmp. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marţi, pe drumul judeţean care leagă comunele Cocorăştii Colţ cu Băteşti.

Maşina fără plăcuţe de înmatriculare fusese observată de un echipaj de la Poliţia Rurală Cocorăştii Colţ. Deşi agenţii au făcut semn să oprească, şoferul i-a sfidat şi a accelerat.

”Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia.

La un moment dat, pe DC 106, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţ, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi, din nefericire, în urma impactului, a decedat.

Din verificări a reieşit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Şoferul care a murit avea antecedente penale. Dumitru Nicorescu fusese condamnat în trecut pentru omor, liberat condinţionat din închisoare şi mai avea un rest de pedeapsă de 400 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite