Un candidat la Şcoala de Poliţie din Câmpina a provocat un accident în care a fost implicat şi un maxi-taxi

Un candidat la Şcoala
de Poliţie din Câmpina a provocat un accident în care a fost implicat şi un
maxi-taxi

Accidentul s-a produs într-o intersecţie periculoasă din Câmpina FOTO Diana Frîncu

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, candidat la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina, unde în aceste zile are loc o sesiune de examen, a provocat un accident în care a fost implicat şi un microbuz de transport persoane. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, niciuna dintre persoanele implicate nu pleacă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a produs, joi, în jurul orelor 14.00 la intersecţia străzilor Constantin Stere cu Conductelor din municipiul Câmpina. Vinovat se pare că este şoferul de 26 de ani, care se afla la volanul unui WV cu numere de înmatriculare din judeţul Vâlcea. Acesta a precizat că nu cunoaşte oraşul, acesta fiind motivul pentru care nu ar fi acordat prioritate microbuzului care circula pe strada Constantin Stere.

În urma impcatului, autoturismul a fost serios avariat, dar nimeni nu a fost rănit, nici cei 18 pasageri din microbuz şi nici tânărul şofer.

Intersecţia străzilor Constantin Stere cu Conductelor este zona unde în Câmpina se produc cele mai multe accidente rutiere. Săptămâna trecută tot aici a avut loc un alt eveniment rutier.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: