Un blogger din Băicoi candidează la primăria orașului

Un blogger din Băicoi candidează la primăria orașului

Dragoș Irimia. Foto contul de Facebook al bloggerului

Dragoș Irimia, un blogger din orașul prahovean Băicoi vrea să candideze ca independent pentru funcția de primar în localitate. Acesta și-a făcut și un jurnal de campanie pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta a strâns 170 de semnături, adică procentul de 1% din populația orașului, necesar pentru depunerea candidaturii. Din nefericire, în momentul când a ajuns la Biroul Electoral de Circumscripţie Băicoi și-a dat seama că a omis un lucru, anume rubrica cu cetățenia semnatarilor.

Iată ce a declarat acesta pentru maxmedia.ro: "M-am dus cu cele 170 de semnături, dar mi s-a spus că ele nu sunt valabile, deoarece coloana unde trebuia consemnată cetăţenia susţinătorilor nu a fost completată. Posibil să o fi şters eu din greşeală. Cert este că acum trebuie să o iau de la capăt şi mai am doar 4 zile la dispoziţie. Dacă nu mă ajută lumea din Băicoi, nu cred că voi reuşi".

Întâmplarea nu l-a demoralizat pe tânărul candidat care vrea să ducă până la capăt misiunea de a deveni edil al orașului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!



Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările