Un bloc din centrul Ploieştiului, evacuat din cauza unui miros dubios. Pompierii au intervenit de urgenţă

Un bloc din
centrul Ploieştiului, evacuat din cauza unui miros dubios. Pompierii au
intervenit de urgenţă

Pompierii intervin la un bloc din Ploieştu unde se simte un miros înţepător FOTO Diana Frîncu

Un bloc din centrul Ploieştiului a fost evacuat, sâmbătă dimineaţa, din cauza unui miros înţepător care a alertat locatarii. ISU Prahova a chemat laboratorul CBRN pentru a detecta sursa gazului toxic.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, 14 persoane, dintre care un copil, au fost evacuate din blocul situat în Piaţa Victoriei din Ploieşti. Decizia a fost luată preventiv, după ce mai mulţi dintre locatari au cerut ajutor la 112 din cauza mirosului suspect.

În paracrea din spatele blocului au fost mobilizate forţe impresionante. A fost chemat chiar şi laboratorul CBRN cu ajutorul căruia se încearcă detectarea sursei mirosului. Acesta nu este intens şi se simte între parter şi primul etaj al clădirii.

La locul evenimentului se deplasează un microbuz şi o autospecială de transport personal şi victime multiple pentru a veni în sprijinul oamenilor evacuaţi.

Deocamdată niciunul dintre locatarii din bloc nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Foto ISU Prahova

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: