Un birou pentru permise şi înmatriculări auto a fost înfiinţat la Câmpina

Un birou pentru permise şi
înmatriculări auto a fost înfiinţat la Câmpina

Sediul Poliţiei Câmpina FOTO Diana Frîncu

Din data de 22 septembrie 2020 şoferii din Câmpina, dar şi din comunele limitrofe nu vor mai fin nevoiţi să meargă până la Ploieşti pentru a-şi rezolva problemele legate de înmatriculările auto sau de permise.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Biroul va avea sediul în incinta Poliţiei Municipiului Câmpina, B-dul Culturii, nr. 14-16, parter, iar în zilele de marţi şi joi, se vor desfăşura activităţi specifice, după cum urmează:

- în intervalul orar  9.30-12.00: depunere documente în vederea înmatriculării şi transcrierii vehiculelor, eliberării duplicatelor certificatelor de înmatriculare şi autorizării provizorii a vehiculelor;

- în intervalul orar 12.20-14.30: eliberare dovezi înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare si plăci cu numere de înmatriculare, deteriorare/furt, păstrare plăci cu numere de înmatriculare, precum şi eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie şi a plăcilor aferente.

Accesul în incintă se va face pe baza unui bon de ordine, în vederea evitării aglomeraţiei.

Totodată, este necesar ca solicitantul să se prezinte la ghişeu cu dovada plăţii contravalorii certificatului de înmatriculare.

La ghişeu, se va încasa numerar doar contravaloarea plăcilor cu numere de înmatriculare.

Pentru cei care solicită combinaţii preferenţiale ale numărului de înmatriculare, este necesar să verifice în prealabil, disponibilitatea combinaţiei dorite, pe site-ul DRPCIV.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările