Un bărbat din Prahova, găsit mort pe acoperişul casei. Se urcase acolo să dea foc locuinţei vecinului

Un bărbat din Prahova, găsit mort pe acoperişul casei. Se
urcase acolo să dea foc locuinţei vecinului

Bărbatul găsit mort pe casă nu are urme vizibile de violenţă

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna prahoveană Bătrâni a fost găsit mort, marţi noapte, pe acoperişul unei case din localitate. Bărbatul se urcase acolo cu gând de răzbunare după ce se certase cu vecinul său. Deocamdată nu se cunoaşte cauza morţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Potrivit anchetatorilor, cadavrul bărbatului nu prezintă urme vizibile de violenţă, doar o uşoară julitură la mână care nu ridică suspiciuni. Din primele informaţii se pare că victima ar fi avut o altercaţie cu vecinul său din cauza unei căpiţe de fân.

Nervos, bărbatul de 64 de ani s-a urcat pe acoperişul unui grajd cu gândul să dea foc casei vecinului cu care tocmai se certase. A stropit cu benzină acoperişul şi a reuşit să dea foc. Proprietarul casei a urcat şi el imediat pe casă să vadă ce se întâmplă, dar acolo a dat peste cadavrul omului.

Cadavrul a fost trasportat la Serviciul de Medicină Legală, iar poliţiştii aşteaptă verdicul legiştilor în ceea ce priveşte cauza decesului.

Deocamdată poliţiştii susţin că nu au probe care să-i ducă pe pista unei crime.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: